Startavo „IlaB 2“ projekto veiklos

Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (toliau – KAVB) gegužės 8,13 ir 26 dienomis vyko mokymai „Planšetiniai kompiuteriai Tavo poreikiams: fotografuok, filmuok, redaguok; bendrauk, dalinkis; skaityk el. knygas“. Dalyviai buvo supažindinti, kaip planšetiniu kompiuteriu daryti nuotraukas, jas tvarkyti programa Camera, pasidalyti Pinterest ir Instagram virtualioje erdvėje, kaip skaityti el. knygas planšetėje.

Organizuodama informacinio ir kompiuterinio raštingumo mokymus, KAVB pamažu tampa unikaliu viešųjų paslaugų tinklu, prieinamu visiems gyventojams. Šie mokymai yra viena iš projekto „Inovacijų laboratorija ILaB 2“ veiklų, o dalyvių įgytos žinios bus naudingos kasdieniniame darbe ir gyvenime.

Projekto „Inovacijų laboratorija ILaB 2“ tikslas – mokymosi visą gyvenimą ir užimtumo skatinimas, kūrybingumo ugdymas, informacinio raštingumo įgūdžių ir gebėjimų gerinimas, panaudojant šiuolaikines išmaniąsias informacines komunikacines technologijas (IKT). Projekto veiklos yra susijusios su inovacijomis paremtais mokymais, kūrybos produktais, paslaugomis ir projektais.


Diana Poliakovaitė
Viešųjų ryšių specialistė
Komunikacijos vadybos ir projektų grupė
Strateginės plėtros ir inovacijų centras, 228 kab.
Kauno apskrities viešoji biblioteka

Komentarai

Populiarūs įrašai