„Knygos per „Penki TV“: psichoterapeutė G. Bončkute-Petronienė – apie biblioterapijos taikymą Lietuvoje



Naujoje knygų laidoje kalbamės su Genovaite Bončkute-Petroniene apie jos naują knygą „Pas kunigą ir detektyvą – psichologo kabinete“. Psichoterapeutės teiravomės apie vieną iš terapijos būdų – biblioterapiją. 

Taip pat kviečiame Jus pasinerti į Vilniaus knygų festivalį ir išvysti Europos literatūrinės nakties akimirkas bei aplankyti leidyklos „Tyto alba“ naujos knygų kolekcijos pristatymą. Dar Jūsų laukia knygų rekomendacijos, skaitomiausių knygų penketukas ir konkursas knygai laimėti.

Apie laidą:
„Knygos per „Penki TV“ – tai laida apie knygas, rašytojus ir viską, kas susiję su literatūros pasauliu. Laidos tikslas – visuomenei pristatyti aktualiausias ir įdomiausias knygas, renginius, įvykius, knygų naujienas, ugdyti skaitymo kultūrą, kurti erdvę, kur rašytojai galėtų pristatyti savo kūrybą ir pasidalyti savo mintimis. Žiūrovams tai išskirtinė proga išvysti reportažų iš knygų pristatymų, susitikimų su rašytojais ir kitų literatūrinių renginių, sužinoti knygynų naujienas, susipažinti su naujais literatūriniais reiškiniais bei iš arčiau pažinti rašytojus ir jų kūrinius.

Komentarai

Populiarūs įrašai