Gimtadieninės laidos „Knygos per „Penki TV“ staigmenos


Pristatome Jums šventinę – 2 metų gimtadienio – laidą! Jūsų laukia kelionė į Pietų Ameriką kartu su Žydrone Lukšyte, Beatos Nicholson knygų rekomendacijos, pažintis su žymiausiais Lietuvos mūšiais ir, žinoma, konkursas knygai laimėti. Taip pat  šventiniai ištikimiausių bičiulių ir partnerių žodžiai bei dvejų metų istorija ir įdomiausios jos akimirkos.

 „Knygos per „Penki TV“ – tai laida apie spalvingą ir magišką knygų pasaulį. Tai susitikimai su rašytojais, kritikų ir skaitytojų įžvalgos, aktualūs renginiai, naujausių knygų pristatymai.

Per visą laidos gyvavimo laiką joje jau svečiavosi daugiau nei 100 Lietuvos ir užsienio rašytojų, buvo pristatyta per 250 knygų, parengta daugiau nei 100 reportažų, apžvelgiančių kultūrinį gyvenimą. „Knygos per „Penki TV“ buvo akcijos „Metų knygos rinkimai“, „Vilniaus knygų festivalio“, „Lietuvos nacionalinės bibliotekų savaitės“, „Poetinio Druskininkų rudens“ informacinė rėmėja. Laidoje svečiavosi tokie žinomi rašytojai kaip Roderickas Gordonas, Tess Gerritsen, Alberto Angela, Tahiras Shahas, Lena Eltang, Laura Sintija Černiauskaitė, Kristina Sabaliauskaitė, Pawel Huelle, Marcelijus Martinaitis ir daugelis kitų.

Kviečiame  visus prisijungti prie „Knygų per „Penki TV“ paskyros „Facebook“ tinklo ir dalyvauti įvairiuose konkursuose bei laimėti šaunių prizų.
Malonių įspūdžių: http://penki.tv/knygos


Komentarai

Populiarūs įrašai