Knygų iššūkis 2013 m. - perskaityti negalima atidėlioti

Knygų iššūkis: logotipas
Jau antrą kartą rengiamo konkurso "Knygų iššūkis", skirto skatinti skaitymą,  šūkis -  "Perskaityti negalima atidėlioti". Organizatoriai kviečia visus, kurie turi planų perskaityti ne mažiau 12 knygų per metus, prisijungti ir rasti savo atsakymą į klausimą, kur projekto šūkyje geriau dėti kablelį.

Siūlome ir bibliotekoms parekomenduoti šią iniciatyvą savo skaitytojams. Iššūkiui skirta interneto svetainė, kurioje registruotis gali kiekvienas mėgstantis skaityti žmogus. Pakanka užsiregistruoti ir pateikti 12 perskaityti planuojamų knygų sąrašą bei 2 alternatyvias knygas (kuriomis galima pakeisti ne itin patikusias knygas iš pagrindinio sąrašo), ir tampate iniciatyvos dalyviu. Dalyviai perskaitę knygą, turėtų parašyti apie jas atsiliepimą svetainėje. Tuomet jie gali pretenduoti į mėnesio prizus. Metų pabaigoje tie, kas perskaitė visas knygas sąraše, varžysis dėl pagrindinio prizo.

Dalyvių registracija vyksta iki gruodžio 31 d. Taigi, jei nutarėte prisijungti - paskubėkite!

Parengta pagal:

Knygų iššūkis 2013 [interaktyvus]. 2012 [žiūrėta 2012 m. gruodžio 6 d.]. Prieiga per internetą: http://100knygu.lt/issukis/

Komentarai

Populiarūs įrašai