Laidoje „Knygų apžvalga“ – pokalbis su Algimantu Čekuoliu apie faktus, šypsenas bei ateities planus

Šios savaitės laidoje „Knygų apžvalga“ Jūsų laukia susitikimai su žmonėmis, kurie nebijo žvelgti į pasaulį plačiau ir su malonumu dalijasi su žmonėmis savo žiniomis bei patyrimais. Algimantas Čekuolis – žmogus, turintis įspūdingą gyvenimo patirtį ir su malonumu ja dalijęsis vykusiame susitikime su savo kūrybos gerbėjais.

Provokuojanti, kartais šokiruojanti ir tiesiog stebinanti Audronė Urbonaitė mūsų laidoje pasakoja apie globalizaciją, kultūrinius skirtumus bei savo naująją knygą „Cukruota žuvis“.

Rubrikoje „Savaitės knyga“ pristatome Jums interviu su Tomu Misiukoniu apie jo neseniai išleistą knygą „Asmeninio ugdymo praktika vadovams“. Tai pirmoji lietuvių autoriaus knyga apie pasaulyje itin paplitusio asmeninio ugdymo (angl. coaching) tikslus, problematiką ir taikymo metodus. Taigi, jeigu norite išmokti taikyti asmeninį ugdymą kasdieniame darbe, vadovaujant ir skatinant savo darbuotojus tobulėti, – ši knyga yra būtent Jums!

Taip pat Jūsų laukia skaitomiausių knygų penketukas bei nuotaikingas konkursas knygai laimėti. Šį kartą prizas dvelkia tikra vasara – Tove Jansson „Vasaros knyga“.

Turite klausimų, pageidavimų ar pasiūlymų? Susisiekite su mumis knygos@penki.tv arba tel. (8 5)  266 4522.

Komentarai

Populiarūs įrašai