Laidoje „Knygų apžvalga“ ryškiausios „Nacionalinės bibliotekų savaitės 2012“ akimirkos


Po ilgojo savaitgalio su paskutiniais Šv. Velykų šventės aidais pristatome naują laidą „Knygų apžvalga“, kurioje Jūsų laukia išskirtinis interviu su lenkų prozininku Pawel Huelle apie jo knygą „Mercedes–Benz. Iš laiškų Hrabalui“. Taip pat laidoje – su Jack Kerouac‘o knyga „Big Suras“ (paskutine nušvitimo siekusio bitniko knyga).


Vilniaus „Lėlės“ teatre vykusioje Tarptautinės vaikų knygos dienos šventėje, surengtoje balandžio 2-ąją, minint vaikų rašytojo H. Ch. Anderseno 207-ąjį gimtadienį, apdovanotos geriausios ir reikšmingiausios 2011 metų vaikų bei paauglių knygos. Laidos rubrikoje „Savaitės reportažas“ kviečiame žiūrėti ryškiausias apdovanojimų akimirkas!

Taip pat kartu su Vilniaus universiteto Anglų filologijos katedros profesore Regina Rudaityte kviečiame prisiminti vieną žymiausių anglų romanistų Čarlzą Dikensą ir svarbiausias jo gyvenimo akimirkas.

Kaip visada, Jūsų laukia populiariausias knygų penketukas bei konkursas knygai laimėti.

„Knygų apžvalga“ visiems linki geros savaitės bei informuoja, kad šiais metais laida taps „Nacionalinės bibliotekų savaitės“ informacine rėmėja ir pristatys svarbiausius minėto renginio įvykius. Taigi visas bibliotekas, dalyvausiančias „Nacionalinėje bibliotekų savaitėje“, kviečiame siųsti pranešimus apie planuojamus renginius adresu: knygos@penki.tv

Komentarai

Populiarūs įrašai