Laidoje „Knygų apžvalga“ – įspūdžiai iš Vilniaus knygų mugės

Keturias vasario dienas „Knygų apžvalgos“ kūrėjų komandos žvilgsniai buvo nukrypę į didžiausią kultūrinį renginį Lietuvoje – Vilniaus knygų mugę: ėmė interviu iš mugėje viešėjusių rašytojų, rengė reportažus apie įdomiausius čia vykusius renginius, kalbino juose apsilankiusius knygų mylėtojus bei ekspertus.

Šiandien laidoje susipažinsite su bulgare psichoterapeute bei žurnaliste Stanislava Nikolova Čiurinskiene ir jos knyga „Second life. Gyvenimas tinkle“, išvysite Vilniaus knygų mugės atidarymo akimirkas bei reportažą iš akcijos „Metų knygos rinkimai“ apdovanojimų. Taip pat Jūsų laukia pokalbis su akcijos suaugusiųjų kategorijos laimėtoja Kristina Sabaliauskaite bei vaikų kategorijos laimėtoju Vytautu V. Lansbergiu. Laidoje taip pat turėsite galimybę susipažinti su į lietuvių kalba išversta vienintele oficialia Steve‘o Jobs biografija bei išgirsti pokalbį su žymiu tinklaraštininku Džiugu Paršoniu. Pabaigoje, kaip visada, Jūsų laukia perkamiausių knygų penketukas bei konkursas knygai laimėti.

Malonių akimirkų!
Turite klausimų, pageidavimų ar pasiūlymų? Norite laidoje pristatyti savo išleistas knygas arba teikiamas paslaugas? Susisiekite su mumis knygos@penki.tv arba tel. +370 5 266 4522.

Komentarai

Populiarūs įrašai