Aprangos ypatumai, arba bibliotekininkų garderobo revizija

Šaltinis: Librarian Wardrobe archyvas, http://librarianwardrobe.tumblr.com/archive
Nuo lapkričio 2010 m. internete veikia įdomus tinklaraštis - Bibliotekininko garderobas (angl. Librarian Wardrobe). Jis skirtas dokumentuoti bibliotekininkystės ir informacijos specialistų - mokslininkų, bibliotekose dirbančių praktikų ir studentų - aprangos įpročius. Tinklaraštyje kiekvienas, naudodamasis specialiomis gairėmis, gali patalpinti savo nuotrauką ir aprašymą. Be to, iniciatyva turi ir savo korespondentų, nuolat papildančius tinklaraščio archyvus nauju turiniu.
Labai įdomu pasižvalgyti po tinklaraštį - pvz., sužinoti, kaip rengiasi įvairiose bibliotekose skirtingas pareigas užimantys žmonės. Tinklaraštyje pamatysime kaip bibliotekininkai rengiasi kasdien, kokius drabužius renkasi dalyvaudami profesiniuose renginiuose. Mūsų drabužiai - viena iš labai įdomių komunikacijos priemonių (aišku, galvoje iš karto gimsta mintis, kaip būtų įdomu ištirti, ką savo apranga pranešame pasauliui).

Bet kuriuo atveju - kviečiu visus rimtai ir ne labai rimtai nusiteikusius tinklaraščio skaitytojus pasižvalgyti po šį bibliotekininkų kasdienybę dokumentuojantį šaltinį.

Komentarai

Populiarūs įrašai