Atranka į ISSS jau prasidėjo! Paskubėk!

Sveiki,

Skelbiame atrankinį konkursą į tarptautinį studentų vasaros seminarą (angl. ISSS – International Student Summer Seminar), kuris vyks š.m. liepos 10 – 23 dienomis Olandijoje. Pagrindinė seminaro tema: „Elektroninė leidyba“. Tad kviečiame išbandyti jėgas, patirti neišdildomų įspūdžių bei praplėsti pažinčių ratą tarpkultūrinėje aplinkoje.

Jeigu susidomėjai, tuomet iki balandžio 4 dienos adresu mante.sabaliauskaite@kf.stud.vu.lt lauksime:
1. Tavo gyvenimo aprašymo (CV);
2. Motyvacinio laiško;
3. Trumpo pranešimo/ pamąstymo tema „Elektroninė leidyba Lietuvoje“ (1 lap.).

Išvykti į Olandiją bus atrinkta 10 įvairių kursų bei studijų pakopų studentų. Tarptautiniame vasaros seminare dalyvaus ir kolegos iš Vokietijos (Fachhochschule Hannover), Olandijos (Saxion Hogescholen), Lenkijos (Uniwersytet Warszawski) bei Bulgarijos (Sofia University).

Dėmesio !!! Š.m. vasario 26 dieną VU KF buvo patvirtintas įsakymas dėl ISSS integravimo į studijų procesą, todėl atrankoje gali dalyvauti tik VU KF SMD nariai (o tai padaryti visai paprasta). Įsakyme patvirtinta, jog dalyvis gaus 4 ECTS (t.y. 2 lietuviškus kreditus), kuriuos galės užskaityti kaip laisvai pasirenkamąjį dalyką*. Yra dalyvio mokestis – iki 100 eurų (visos kitos skrydžių, maitinimo, apgyvendinimo išlaidos bus padengtos).Paskaityti prieš tai buvusių studentų įspūdžius galite čia: ISSS2009 ir ISSS2008

* Patvirtinta ir daugiau naujų punktų. Daugiau informacijos adresu: mante.sabaliauskaite@kf.stud.vu.lt

Komentarai

Populiarūs įrašai