Dėstytojai konsultuoja

Štai ir vėl prasidėjo kursinių, semestrinių ir baigiamųjų darbų rengimo maratonas. VU Komunikacijos fakulteto studentai jau pradėjo rinktis darbų temas. Kasmet konsultuodami studentus matome, kad jiems aktualūs panašūs klausimai. Tad nusprendėme pasinaudoti mūsų tinklaraščiu, kad paaiškintumėm bibliotekininkystės ir informacijos studijų programų studentams, kaip parengti gerą ir kokybišką darbą. Pamėginsime atsakyti į jūsų klausimus apie tai, kaip pradėti darbo rengimą, kaip rasti tinkamus informacijos šaltinius, kaip apibrėžti tikslą, sukurti logišką darbo struktūrą ir parašyti nuoseklų tekstą, atlikti empirinius tyrimus. Norime, kad jūs patys užduotumėt mums klausimus. Atsižvelgdami į klausimus parašysime apie rūpimą temą tinklaraštyje. Aišku, labai specifinius klausimus, susijusius su konkrečia tema (pvz., kodėl paaugliai berniukai mėgsta kitokias knygas, nei mergaitės : ) ), turėtumėt spręsti su savo vadovu. Bet stengsimės padėti jums įveikti įprastas kursinių ir baigiamųjų darbų rengimo problemas.

Užduoti klausimus galima tiesiog parašius šio arba bet kurio kito pranešimo (susijusio būtent su darbų rengimu) komentarą.

Komentarai

  1. Taip, reikia sujungti dėstytojų pajėgas konsultacijoms. Kviečiame visus prijaučiančius prisijungti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laba diena,
    Gal galite pasakyti datą kurią reikės pristatyti pusę bakalaurinio darbo? girdėjau kad tai bus kovo mėn. Gal galėtumėte patikslinti? Ir kokią medžiagą šiam atsiskaitymui reikės pateikti?

    Ačiū,
    Bibliotekininkystės ir informacijos IV k studentė

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, Modesta, paprastai kovo mėn. yra rengiamas bibliotekininkystės ir informacijos ketvirtakursių bakalauro darbų tarpinis vertinimas, kuris leidžia nustatyti, kaip jums sekasi rengti darbus - ar jūs spėsite kokybiškai parengti darbą laiku. Jums reikia savo darbo vadovui pristatyti dalį darbo iki kovo 15 d. Visi reikalavimai ir vertinimo tvarka pateikiami čia: http://www.kf.vu.lt/lt/structure/view/?id=25 - puslapio apačioje - "Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų instituto baigiamųjų darbų vertinimo tvarka"

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai