BOBCATSSS - tarptautinis bibliotekininkystės studentų simpoziumas

BOBCATSSS - tai kasmetinė tarptautinė bibliotekininkystės ir informacijos studentų konferencija, rengiama nuo 1993 metų. Ši konferencija unikali tuo, kad ji rengiama pačių studentų, kurie sprendžia konferencijos temos, pranešimų, finansavimo, logistikos ir kitus klausimus.

BOBCATSSS - puiki galimybė išbandyti savo jėgas organizuojant tarptautinę konferenciją ir/ar rengiant savo pirmąjį tyrimą bei pranešimą. Pagaliau, tai smagus renginys, jame galima susipažinti su bibliotekininkystės ir informacijos studentais, dėstytojais ir tyrinėtojais iš Europos ir kitų pasaulio šalių.

Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto studentai yra nuolatiniai konferencijos dalyviai.

2009 metais Edvaldas Baltrūnas, Aistė Lileikaitė parengė stendinį pranešimą "What management style is obtained in Lithuanian libraries?" (vadovaujant doc. dr. Jurgitai Rudžionienei)

2008 metais Asta Čypaitė, Justina Šerkšnienė ir doc. dr. Jurgita Rudžionienė parengė pranešimą "Information access for disabled students".

2010 metais BOBCATSSS vyks Parmoje, Italijoje (http://bobcatsss2010.unipr.it/). Konferencijos tema: "Bridging the digital divide: libraries providing access for all?" (Įveikiant skaitmeninę atskirtį: bibliotekos, teikiančios prieigą visiems?). Tai puiki proga bibliotekininkystės studentams dalyvauti ir skaityti pranešimą. Kreipkitės į dėstytojus ir kartu renkite pranešimus!

Komentarai

Populiarūs įrašai