Bibliotekų atstovavimo stiprinimui skirta konferencija


2012 m. lapkričio 21 d. Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, Kaunas) vyks konferencija „Iššūkiai naujoviškoms bibliotekoms: atstovavimas tradicinėje ir virtualioje erdvėse“. Joje dalyvaus Kauno ir Marijampolės apskričių viešųjų bibliotekų specialistai, taip pat svečiai iš kitų Lietuvos bibliotekų.

Konferencijos tikslas – apžvelgti naujoviškos viešosios bibliotekos iššūkius ir galimybes, akcentuojant atstovavimo svarbą, viešųjų ryšių veiklos stiprinimo perspektyvas ir elektroninių paslaugų plėtros kryptis. Konferencija yra aktuali kuriant šiuolaikišką, į pokyčius ir naujoves orientuotą biblioteką, taip pat stiprinant bibliotekų specialistų atstovavimo tradicinėje ir virtualioje erdvėse gebėjimus.

Konferencijoje pranešimus skaitys įvairių aukštųjų mokyklų, bibliotekų ir verslo įmonių atstovai. Pirmojoje konferencijos dalyje bus pristatytos teorinės atstovavimo ir organizacijų komunikacijos formavimo gairės, bus kalbama apie viešųjų ryšių veiklos poreikį ir naudą, elektroninių paslaugų plėtros kryptis, taip pat e-mokymosi galimybes bibliotekose.

Antrojoje konferencijos dalyje vyks trys paralelinės sekcijos, kuriose bus aptariami praktiniai šių temų aspektai: kaip atstovauti savo bibliotekai, kaip formuoti bibliotekos įvaizdį ir užmegzti naujų partnerysčių, kokios yra viešųjų ryšių galimybės ir kaip įgyvendinti šias veiklas, kaip valdyti virtualią atstovavimo erdvę ir kurti skaitmeninį turinį.

Konferencijos programą galite rasti adresu http://kvb.lt/atstovavimo-konferencija.

Daugiau informacijos:

Edita Urbonavičienė
Viešųjų ryšių specialistė
Radastų g. 2, LT-44164 Kaunas
Tel./faks. (8-37) 32 44 37
e.urbonaviciene@kvb.lt

Komentarai

Populiarūs įrašai