Šventinė dovana skaitytojams - nauja e.knygų skolinimo paslauga

Nuo gruodžio 1 d. Musserio viešojoje bibliotekoje (JAV, Ajovos valstijoje) galima skolintis elektronines knygas. Skaitytojai gali jas įkelti į savo kompiuterius arba į e.knygų skaitykles tiesiog iš bibliotekos svetainės. Kad sudomintų skaitytojus ir paskatintų naudotis nauja paslauga, biblioteka per visą kalėdinių ir naujametinių švenčių sezoną (gruodžio 22 d. - vasario 9 d.) kiekvieną savaitę padovanos vienam laimingajam skaitytojui e.knygų skaityklę. Prizą laimėjęs skaitytojas taip pat bus išmokytas naudotis nauju prietaisu.

Bibliotekos vadovybė mano, kad e.knygų skaityklės taps viena populiaresnių dovanų Kalėdoms. Todėl sausio mėnesį tikimasi intensyvaus naudojimosi nauja paslauga.

Skaitytojas iš karto gali įsikelti iš bibliotekos svetainės tris knygas. Knygų skaitymui skiriama 14 dienų, šiam laikotarpiui pasibaigus e.knygų failai dingsta iš skaitytojo kompiuterio ar skaityklės. Vienas iš paslaugos privalumų - skolintis knygas dabar galima visą parą. Bibliotekos svetainėje prieinama 800 e.knygų kolekcija.

Parengta pagal:

FERGUSON, Mike. Library helps to make the season bright. Iš The Muscatine Journal [interaktyvus]. 10 December 2010 [žiūrėta 2010 m. gruodžio 11 d.]. Prieiga per internetą: http://www.muscatinejournal.com/news/local/article_c9933fa0-04e1-11e0-8525-001cc4c03286.html

Komentarai

Populiarūs įrašai