Ar verta būti Lietuvos bibliotekininkų draugijos nariu? – padiskutuokime!

Koks yra šiuolaikinis bibliotekininkas? O siaube, piniginės baudos už pavėluotai grąžintas knygas – kam tai? Kokia yra patraukli biblioteka? Koks turėtų būti profesinis tinklaraštis? ir daugiau temų bei klausimų „Rock&Roll bibliotekininkas 2010“ (ne)konferencijos socialiniame tinkle http://bibliotekininkas.crowdvine.com.

Kolegos iš Šilutės Fridricho Bajoraičio viešosios bibliotekos, Vilniaus miesto savivaldybės centrinės bibliotekos, Vilniaus Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos, Kauno rajono savivaldybės viešosios bibliotekos ir daugelio kitų jau pareiškė nuomonę šiais klausimais. Kviečiame prisijungti ir išsakyti savo nuomonę, pasiūlyti naują diskusiją, klausimą.

Kviečiame ir teigiame, kad sukurti naują klausimą ar palikti komentarą (ne)konferencijos socialiniame tinkle yra labai paprasta. Pirma, užsiregistruokite socialiniame tinkle ir atsakykite į klausimus apie savo interesus, patirtį, kuria norėtumėte pasidalyti. Ši informacija leis paprasčiau susipažinti ir bendrauti. Antra, pasisakykite apie problemas bei klausimus, kurie jums rūpi ir kurių sprendimo kol kas rasti negalite, praneškite apie savo patirtį, kuria norėtumėte pasidalyti, pakviesti jungtis prie socialinio tinklo savo kolegas, užduokite klausimus (ne)konferencijos organizatoriams. Skatiname jus įsitraukti į visus artėjančios (ne)konferencijos organizavimo ir įgyvendino etapus - parašykite, kokius žmones norėtumėte matyti (ne)konferencijoje ir apie ką diskutuoti. Trečia, nepamirškite, kad bendravimas socialiniame tinkle, kuris veikia panašiai, kaip Facebook ar kitos tokio pobūdžio svetainės, yra labai paprastas, atviras ir naudingas.

„Rock&Roll bibliotekininkas 2010“ (ne)konferencijos socialinis tinklas skirtas visiems – studentams, bibliotekų praktikams, mokslininkams ir dėstytojams. Šis tinklas - tai tik įrankis, kuris pats savaime nieko pakeisti negali. Tačiau bibliotekininkai – gali! Kviečiame nelikti abejingais novatoriškiems pokyčiams bibliotekininkystės srityje ir tapti šio proceso aktyviais veikėjais! Užsiregistruokite socialiniame tinkle , pradėkite dalytis savo mintimis ir planuokite savo dalyvavimą (ne)konferencijoje „Rock&roll bibliotekininkas 2010“, kuri vyks 2010 m. gruodžio 2 d., 9 – 16.30 val. Utenos A. ir M. Miškinių viešoje bibliotekoje.

Komentarai

Populiarūs įrašai