"AuksoBiblio 2009" - tikrų bibliotekininkų dovana!

Gegužės 28 d. Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete įvyko renginys „AuksoBiblio 2009“. Bibliotekininkystės ir informacijos 4 kurso studentai organizavo Paskutinę paskaitą dėstytojams, kurios metu buvo apdovanoti Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų instituto bei Knygotyros ir dokumentotyros instituto darbuotojai.

Pavasario pabaiga yra įtemtas laikotarpis tiek studentams, tiek dėstytojams: įskaitos, sesijos, ataskaitos, baigiamųjų darbų gynimai ir t.t. Sunkų periodą praskaidrina tradicija tapusios Paskutinės paskaitos, kurias paskutinio kurso studentai rengia savo dėstytojams.


Gegužės 28 d. Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos 4 kurso studentai organizavo įspūdingą renginį pavadinimu „AuksoBiblio 2009“. Renginio metu buvo apdovanoti Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų instituto bei Knygotyros ir dokumentotyros instituto darbuotojai. Nominacijos paskirtos atsižvelgiant tiek į profesines, tiek į ypatingas dėstytojų savybes, o laureatais tapo daugiausia Bibliotekininkystės ir informacijos 4 kurso studentų balsų surinkę asmenys. „AuksoBiblio 2009“ nominacijos ir laureatai: Mis inovacija – Jurgita Kunigiškytė; Misteris elegancija – Rimvydas Laužikas; Metų įvaizdis – Jelena Saikovič; Fakulteto bajoras – Arvydas Pacevičius; Metų relaksas – Ramunė Petuchovaitė; Mis tezauras – Marija Prokopčik; Fakulteto nuotaika – Vita Mozūraitė; Už meilę darbui – Osvaldas Janonis; Dekanų dekanas – Domas Kaunas; Vardinė Varnelio premija – Alma Braziūnienė; Metų punktualumas – Remigijus Misiūnas; Besišypsanti užklausa – Nijolė Bliūdžiuvienė; Mis gidė – Jurgita Rudžionienė.

„AuksoBiblio 2009“ metu buvo parodytas Bibliotekininkystės ir informacijos 4 kurso studentų sukurtas filmukas, skirtas Skaitymo metams paminėti. Išreiškiant padėką dėstytojams už toleranciją įvairių kultūrų studentams, buvo atlikta daina armėnų kalba. Renginio pabaigoje buvo pasakyti nuoširdūs padėkos žodžiai ir padarytos bendros dėstytojų ir studentų nuotraukos.

Komentarai

Populiarūs įrašai