Rock’n’Roll komanda “Velomaratone 2013”!


Rugpjūčio 25 d. (sekmadienį), Vilniuje vyks didžiausias dviračių renginys – “Velomaratonas’13”, kuriame vėl dalyvaus Rock’n’Roll bibliotekininkų komanda.

Kviečiame visus dviračių ir bibliotekų mylėtojus jungtis prie šios komandos. Norint tapti šios komandos nariu, reikia turėti tik noro ir marškinėlius su Rock’n’Roll bibliotekininkas logotipu. Tai gali būti tik logotipas ant krūtinės arba logotipas su užrašu ”Važiuoju už bibliotekas!” ant nugaros. Marškinėliai gali būti bet kokios ryškios su logotipu derančios spalvos.

Naujienų portalas Delfi įsteigė taurę originaliausiai komandai (plačiau  http://www.velomaratonas.lt/velomaratonas-skatina-komandine-dvasia/), tad galima patiems puoštis Rock’n’Rollo stiliumi arba puošti dviratį biliotekine atributika (pvz., knygomis).  Įvairios idėjos yra sveikintinos, kaip ir dalijimasis jomis komentaruose.

Registracija jau vyksta! Registruotis galima patiems arba siųsti informaciją man (žr. žemiau kontaktinius duomenis). Registracijai reikalingi duomenys:
Vardas:
Pavardė:
Miestas:
Telefonas:
El. paštas:
Gimimo data:
Komandos pavadinimas: Rock&Roll bibliotekininkas
Lytis:
Grupė:

Daugiau informacijos apie ”Velomaratoną” rasite čia http://www.velomaratonas.lt/  ir Facebooke https://www.facebook.com/Velomaratonas. “Velomaratono” dalyviai turi turėti techniškai tvarkingą dviratį ir šalmą.
Dėl registracijos, logotipo ar kilus klausimams kreipkitės į
Gerdą Putnaitę

(8 5) 261 6727


Būkime aktyvūs ir matomi!

P.S. Ačiū Gerdai už iniciatyvą ir kvietimą!


Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai