Ką dovanoti bibliotekininkui? Knygų laikikliai.


Artėja balčiausios, skaniausios, jaukiausios ir dosniausios metų šventės. Turbūt jau galvojate apie dovanas artimiausiems žmonėms. O galbūt jau jas ir nupirkote. Vieniems dovanų paieška, gamyba, užsakymas, pirkimas siejasi su džiaugsmo akimirkomis, kitiems – tai tikras galvos skausmas. Juk kartais pritrūksta laiko ir fantazijos surasti ypatingą, vertingą ir džiuginančią dovaną.

Dar nesutikote Kalėdų Senelio ir jis neperdavė dovanų maišo Jūsų artimiesiems? O gal mėgstate planuoti iš anksto ir mąstote apie dovanas kitiems metams, kitoms progoms? Šiemet pavaduojame Kalėdų Senelį ir  paruošėme dovanų sąrašą. Tai puikios dovanos visiems, o ypač tiems, kam skaitymas svarbi gyvenimo dalis. Visą gruodį kartu su baltabarzdžiu seneliu siūlysime Jums geidžiamiausias dovanas knygų mylėtojams.

Pradėsime nuo interjero detalių. Kokie gi namai be knygų lentynos? Iš blizgančio, sodriai raudono popieriaus išvyniojame..? Knygų laikiklius! Ši dovana pradžiugins  kiekvieną!

Jie praktiški (paklauskite bibliotekininkų!) ir gali tapti originalia interjero puošmena. Internetas* mirga-marga nuo įvairiausių knygų laikiklių. Skirtingi dizainai, formos, medžiagos... Raibsta akyse? Lieka tik išsirinkti tą, kuris labiausiai tiktų dovanos gavėjui. Norite, kad būtų dar šilčiau - kai kuriuos galite pagaminti patys!


*Knygų laikiklių galite rasti ir interjero bei baldų parduotuvėse.






Nuotraukų šaltiniai: 
http://flixnn.blogspot.com
http://www.bahrainair.net
http://blogs.babble.com
http://neatdesigns.net
http://littletinkers.bigcartel.com
http://verydarkhorse.blogspot.com

Komentarai

Populiarūs įrašai