Nuomonė apie bibliotekų viešuosius ryšius...

Portale Delfi.lt užvakar pasirodžiusiame Vytenio Račiūno straipsnyje „Spaudos atstovai ministerijose pluša ar „pudrina veidelius“?“ A. Čepkauskaitė kalba apie besikeičiantį bibliotekininkų bendravimo su žurnalistais stilių. Cituoju:

„Jei dar prieš penkerius metus galėjau užeiti į biblioteką ir pasikalbėti su bibliotekininke apie knygas, skaitytojus ir gyvenimą, tai šiandien didelė tikimybė, kad pamačiusi mikrofoną ji turės skambinti į rajono centrą arba nedrąsiai prašys, kad paskambinčiau aš, viešųjų ryšių skyriaus atstovė norės sužinoti klausimus, tada ji kalbėsis su bibliotekininke ir ją „ruoš“, tada atidžiai klausysis interviu ir gali būti, jog turės bibliotekininkei priekaištų, kad ji nepaminėjo visų projektų, kuriuos bibliotekų tinklas vykdo, per daug „skundėsi“ dėl knygų trūkumo, ir kitų dalykų, kurie centrinei būstinei atrodys svarbūs“.

Tai klausiu tinklaraščio skaitytojų, ką jūs apie tai manote?

Visą straipsnį rasite čia: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/spaudos-atstovai-ministerijose-plusa-ar-pudrina-veidelius.d?id=59075333#ixzz20CiurKBg

Komentarai

  1. Manau, kad žurnalistė sutirštino šiuolaikinio bibliotekininko įvaizdį. Toli gražu taip nėra..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet kuriuo atveju, vadovas turi žinoti , jei tu bendrauji su spauda.....O pinigų stygius visada egzistuoja...., mokyklų bibliotekoms ypatingai..

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai