„Kelionių menas“ laidoje "Knygų apžvalga"

Pristatome Jums paskutinę šio sezono „Knygų apžvalgos“ laidą. Joje prisiminsime neseniai mus palikusį menininką Augustiną Savicką, supažindinsime Jus su naujausiomis knygų pasaulio naujienomis bei parodysime reportažą apie Vilniaus universiteto bibliotekoje saugomą unikalią prezidentinę knygų kolekciją, kurioje galima rasti daug vertingų eksponatų, padovanotų mūsų šalies Prezidentei bei kitiems aukšto rango valdininkams.
Laidoje Jūsų taip pat laukia interviu su knygos „Kelionių menas“ autoriumi Algirdu Knystautu. Be to, sužinosite, kokias penkias knygas, pasak žymios televizijos vedėjos Opros Vinfrei, privalo perskaityti kiekvienas žmogus per visą savo gyvenimą. Juk vasara – puikus metas tą padaryti!

Visa laidos „Knygų apžvalga“ kūrybinė grupė dėkoja Jums už tai, kad visą šį sezoną buvote su mumis! Išeiname atostogų, kad pailsėję ir vėl grįžtume su naujomis idėjomis bei projektais.
Linkime Jums gražios bei kūrybingos vasaros!
Visus savo pageidavimus bei pasiūlymus dėl laidos formato, turinio, trukmės ir t. t. galite visada rašyti mums adresu knygos@penki.tv.

Komentarai

Populiarūs įrašai