Bibliotekininko Kalėdos

Artėja Šv. Kalėdos ir norisi pasveikinti jus, tinklaraščio skaitytojus, ypatingu būdu :). Taigi - informacinis-šventinis pasveikinimas "Bibliotekininko Kalėdos".

Kaip tikra bibliotekininkė atlikau paiešką internete apie bibliotekininką ir Kalėdas. Kaip atrodo bibliotekininko Kalėdos? Kokių stebuklų galima tikėtis iš Santa Klauso? Pasirodo Kalėdinis stebuklas -Santa ir pagalbininkai skraidančiame bibliobuse, pasiryžę tvarkingai išdėlioti visas knygas ir apmokėti baudas už pavėluotus gražinti leidinius. Nebent taip rašoma vaikiškoje knygelėje "Bibliotekininko naktis prieš Šv. Kalėdas".

Ką padovanoti bibliotekininkui? Regis, bibliotekininkai - reikšminga interneto parduotuvių tikslinė grupė. Galima rasti asmeninės bibliotekos tvarkymo rinkinėlus, netgi kirminą vaizduojantį pakabuką ir ypatinguosius bibliotekinius papuošalus -visas grožybes galima peržiūrėti svetainėse Shakespeare's Den ir Unique Librarian Gifts. Nors nesu pasiruošusi pasipuošti sidabrinio kirmino pakabuku - truputis dėmesio šventinėmis dienosmis malonu :).

O šiaip rock&roll bibliotekininkai linki visiems kolegoms ir bičiuliams nuostabių ir tikrai stebuklingų Šv. Kalėdų, kurios įkvėps jus naujiems neįtikėtiniems sumanymams (kaip ir antrame paveiksliuke vaizduojamą Santą).

Jei geros idėjos nesuprato iš karto - nenusiminkite ir toliau eksperimentuokite!

Linksmų Šv. Kalėdų :)

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai