Prasidėjo registracija į (ne)konferenciją Rock&roll bibliotekininkas 2010

Kviečiame registruotis į Lietuvoje pirmą kartą rengiama naujo tipo konferenciją, peržengiančią tradicines tokiems renginiams būdingas ribas – (ne)konferenciją Rock&roll bibliotekininkas 2010: Bibliotekininkystės idėjų forumas!


Registracija į (ne)konferenciją vyksta nuo 2010 m. lapkričio 2 d. iki 2010 m. lapkričio 30 d. Renginio programą rasite apsilankę (ne)konferencijos socialiniame tinkle http://bibliotekininkas.crowdvine.com/, kuriame galite pareikšti savo nuomonę, išryškinti problemą, oponuoti savo kolegoms.

Nusprendusius dalyvauti (ne)konferencijoje prašytume užpildyti (ne)konferencijos dalyvio registracijos formą, kurią taip pat rasite (ne)konferencijos socialiame tinkle. Užpildytą formą prašome atsiųsti el. paštu aiste.lileikaite@kf.vu.lt.

Primename, kad (ne)konferencija vyks 2010 m. gruodžio 2 d. Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje (Maironio g. 12, Utena).

(Ne) konferencija – tai renginys, kuriame aktyviai dalyvauja visi dalyviai. (Ne) konferencija tai galimybė patiems kelti aktualiausias problemas, siūlyti temas, piešti vizijas, dalytis asmenine patirtimi, mokytis patiems ir patarti kitiems.

Renginį organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas kartu su Utenos A. ir M. Miškinių viešąja biblioteka, Vilniaus universiteto biblioteka, projektu Bibliotekos pažangai ir Lietuvos bibliotekininkų draugija.

(Ne) konferenciją idėjomis palaiko ir finansiškai remia Utenos rajono savivaldybė, Jungtinių Amerikos Valstijų ambasados Amerikos centras, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto biblioteka, UAB „Protraining Academy“ ir Mobilusis 4G internetas MEZON.

Daugiau informacijos:

Bibliotekininkystės idėjų forumo atstovas ryšiams su žiniasklaida
Vincas Grigas
Tel. (8 5) 268 71 23
Mob. tel. 8 646 08 656
El. p. vincas.grigas@mb.vu.lt
http://bibliotekininkas.crowdvine.com/

Komentarai

Populiarūs įrašai