Sveikiname Bibliotekų ir informacijos centrų vadybos magistres

Šiandien Vilniaus universiteto bibliotekos P. Smuglevičiaus salėje vyko iškilmingas Komunikacijos fakulteto magistro diplomų įteikimas. Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas irgi turėjo progą pasidžiaugti į plačiuosius profesinės karjeros vandenis paleistais magistrais - tiksliau, magistrėmis. Nuoširdžiai sveikiname mielas magistres ir dėkojame už aktyvų bendradarbiavimą - jūsų straipsnius tinklaraštyje, pranešimus bibliotekininkystės temoms skirtose konferencijose, įgyvendinamus inovatyvius projektus. Tikimės, kad bendradarbiavimas su Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutu nenutruks ir ateityje.

Sveikiname dar kartelį ir manome, kad visi tinklaraščio skaitytojai, jūsų bendradarbiai, dėstytojai ir kiti kolegos prisidės prie mūsų nuoširdžių linkėjimų!

PS Labai jumis didžiuojamės!

Komentarai

  1. Nuoširdžiausi sveikinimai magistrėms ir nepmirškit pasidalinti šiame bloge šviežiausiais savo tyrimų rezultatais arba tiesiog įžvalgomis, atėjusioms rengiant, pristatant ir ginant savo baigiamuosius darbus. Juk tikrieji profesionalai išsikiria noru dalintis savo žiniomis, nepaisant to, kad tai taip pat atveria mus kritikai. Bet tik taip galim vieni iš kitų pasimokyti, pamatyti pasaulį kitų akimis...
    Linkiu sėkmės nelabai lengvam, bet neįtikėtinai įdomiam ir greit besikeičiančiam bibliotekų pasaulyje!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai