Sveikiname su artėjančiomis Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais!

Mieli tinklaraščio skaitytojai!

"Rock&roll bibliotekininko" komanda sveikina Jus su artėjančiomis Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais bei siunčia nuoširdžius linkėjimus.


Šaltinis: Bookish things - straipsnyje rasite daugiau idėjų, kaip papuošti aplinką knygomis :)

Kadangi tai profesinis tinklaraštis, mūsų linkėjimai siejasi su karjera ir profesiniu keliu.

Pirmiausia, linkime Jums pozityvaus požiūrio - nors neretai jį išlaikyti sunku, toks požiūris padeda neprarasti noro dirbti bei išlaikyti pasitikėjimą savo jėgomis.

Antra, linkime kūrybiškumo. Daugelis žmonių yra kūrybiški, tačiau baimė, nesaugumo jausmas, nepasitikėjimas savo jėgomis kartais trukdo mums būti kūrybiškiems. Linkime atsikratyti visų kliūčių, stabdančių netipiškus sprendimus, idėjas, mintis.

Galiausia, joks iš išvardintų palinkėjimų neišsipildytų, jeigu Jūsų profesinė veikla, darbas, studijos, mokslai neteiktų Jums malonumo. Linkime, kad Jūsų darbai teiktų Jums džiaugsmo (ir ne tik jų rezultatai, bet ir pats procesas).

Pagaliau - SMAGIŲ ŠVENČIŲ!!!

Komentarai

  1. Aleksandra Strelcova2009 m. gruodžio 24 d. 09:45

    Rock&Roll tinklaraščio komandai linkiu nuolatos tobulėti, pritraukti naujų skaitytojų ir bendraautorių, nenustoti stebinti įdomiais įrašais ir, galiausiai, išsiplėsti iki profesinio portalo, kuris sujungs tiek daugybę metų dirbančius bibliotekininkus, tiek besiruošiančius jais tapti. Linksmų Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų Jums!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai