Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka pradėjo vaikų vasaros užimtumo veiklas


Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka kviečia mokyklinio amžiaus vaikus lankyti vasaros stovyklas bibliotekos skyriuose ir filialuose. Šių stovyklų tikslas – skatinti Šiaulių miesto vaikų laisvalaikio užimtumą vasaros metu, o dalyvavimas jose visiškai nemokamas. Bibliotekos skyriai ir filialai išsidėstę visame Šiaulių mieste, todėl neabejojama, kad kiekvienas ras sau tinkamą vasaros veiklų vietą ir laiką.

Vaikų užimtumui – turininga veikla bibliotekoje
Rūpinamės, kad vaikai ne tik smagiai, įdomiai, bet ir naudingai praleistų laiką bibliotekoje, todėl užsiėmimų įvairovė labai plati – nuo stalo žaidimų turnyrų, virtualios realybės, piešimų iki kūrybinių dirbtuvėlių, edukacinių užsiėmimų, pasakų terapijų ar garsinių skaitymų. Vaikai gali piešti, žaisti, susipažinti su įdomiais žmonėmis, dalyvauti protmūšiuose, šachmatų turnyruose, įvairiuose edukaciniuose užsiėmimuose.
Šiuo metu (iki birželio 15 d.) daug šiauliečių tėvelių dėmesio sulaukusi ir vaikų ypač pamėgta vasaros stovyklėlė „Vasaros linksmadieniai bibliotekoje“ jau vyksta „Saulės“ filiale (K. Korsako g. 10). Kitos stovyklėlės veiklos bus vykdomos birželio 29–liepos 3 dienomis.
Taip pat vaikų vasaros užimtumo veiklos jau vykdomos ir „Aido“ filiale (Aido g. 27) bei „Šaltinėlio“ filiale (Trakų g. 20A). Tiesa, čia veiklos vykdomos ne kasdien, bet pavienėmis dienomis – vaikai žaidžia, kuria, susipažįsta ir išbando naujas veiklas.
Biblioteka kviečia registruotis
Dar viena vasaros stovykla „Laisvė kūrybai bibliotekoje“ nuo birželio 15 d. bus organizuojama Vaikų literatūros skyriuje (Gvazdikų takas 8). Joje kviečiami dalyvauti 7–11 metų vaikai. Jaunųjų stovyklautojų lauks kūrybiniai ir edukaciniai žaidimai, terapijos, skaitymo valandėlės ir smagiai bei naudingai praleistas laikas!
Norint dalyvauti stovyklose, tereikia išsirinkti norimą vietą, tinkamą laiką ir užsiregistruoti:
Stovyklėlė „Laisvė kūrybai bibliotekoje“ (Vaikų literatūros skyrius, Gvazdikų takas 8)
birželio 15–26 d. (10–13 val.)
registracija tel. (8 41) 55 28 94 arba el. paštu rima.matuleviciute@smsvb.lt.
Stovyklėlė „Vasaros linksmadieniai bibliotekoje“ („Saulės“ filialas, K. Korsako g. 10)
birželio 29–liepos 3 d. (11–13 val.)
registracija tel. 8 607 87454 arba el. paštu rimante.filipaviciene@smsvb.lt.
Vasaros užimtumas Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos skyriuose ir filialuose organizuojamas įgyvendinant Šiaulių miesto savivaldybės remiamą projektą „Pramogauk ir tobulėk: vasaros užimtumas bibliotekoje“.

Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

Komentarai

Populiarūs įrašai