Laidos „Knygų apžvalga“ dovana vaikams – skaitymo skatinimo šventė

Birželio 8 d. Vilniaus lopšelio darželio „Ozas“ kieme būriavosi vaikai, skambėjo muzika, tvyrojo džiugi nuotaika. Vaikai susirinko smagiai praleisti laiką su knygos „Smagiosios Pelytės Smailytės istorijos“ autore Jurga Sakalauskaite ir pasidžiaugti darželiui dovanotomis knygomis. Šią šventę vaikams padovanojo įmonių grupė „Penki kontinentai“ darbuotojai, kurie bendromis pastangomis surinko vaikiškų knygų darželiui. Reportažą apie smagiąją vaikų kelionę po knygų pasaulį  kviečiame žiūrėti naujausioje laidoje „Knygų apžvalga“.
Laidoje taip pat pristatysime ką tik iš spaustuvų atkeliavusias knygas apie Stev‘ą Jobsą, Karalienę Boną ir naują knygos „Visa turistinė Lietuva“ leidimą. Taip pat Jums bus pristatyta „Facebook“ paskyra „Tinklaraščiai apie knygas“, kurioje rasite literatūrinio pasaulio naujienas iš daugiau nei 50 įvairių tinklaraščių.
Laidos rubrikoje „Savaitės knyga“ žiūrėkite interviu su politikos apžvalgininku Česlovu Iškausku, pristatančiu savo knygą „Neįtikėtina, bet tiesa“. Kai kurie garsaus žurnalisto aprašomi istoriniai faktai stebina, kai kurie netgi verčia keisti požiūrį į tam tikrus istorinius įvykius. NEĮTIKĖTINA? Tačiau tikra.
LAIDOS KŪRYBINĖ GRUPĖ KVIEČIA JUS RAŠYTI SAVO NORUS, PAGEIDAVIMUS, PASIŪLYMUS DĖL LAIDOS TURINIO ADRESU  knygos@penki.tv arba skambinti tel. (8 5) 266 4522.

Komentarai

Populiarūs įrašai